KPS start pilotproject “voorlichting hotspot” in Coronie

De afdeling Public Relations (PR) van het Korps Politie Suriname (KPS) is op woensdag 20 september 2023 omstreeks 10.00 uur v.m. gestart met een pilotproject “voorlichtings hotspot” bij het monument van Tata Colin te Totness in het district Coronie. De afdeling PR werd bijgestaan door de afdeling Narcotica Brigade en het Voorlichtingsinstituut (VVI) voor het geven van voorlichting aan de bewoners aldaar. Bij deze activiteit was ook het voorlichtingsteam van het ministerie van Justitie en Politie aanwezig. De districtscommissaris van Coronie, Dhr. Maikel Winter, die een wezenlijke bijdrage heeft geleverd aan de start van dit pilotproject, heeft eveneens de voorlichtings hotspot bezocht.

Het thema tijdens deze “voorlichtings hotspot” was luister, leer en neem de boodschap mee. Het ligt in de bedoeling om niet alleen in Paramaribo voorlichting te geven, maar deze ook in de districten dichter bij de plaatselijke bewoners te brengen. Het eerstvolgende district dat het voorlichtingsteam zal aandoen is Commewijne. Op dinsdag 26 september 2023 zal omstreeks 09.00 uur bij de sportbond te Tamanredjo het team aanwezig zijn. Het KPS roept hierbij de samenleving op, om te participeren aan deze activiteiten en de voorlichting, ter indammen van de criminaliteit en meehelpen aan veilig verkeer, zich eigen te maken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.