KPS noteert 2 steekpartijen in het stadscentrum

De politie heeft vanochtend, woensdag 2 juli, kort na elkaar twee meldingen gehad van steekpartijen in het stadscentrum. Aan de Waterkant is een 22-jarige man  neergestoken door een andere man bij hem bekend als “Candy”. De twee mannen kregen een woordenwisseling waarbij Candy een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij het slachtoffer in diens rug stak. Toen de politie arriveerde was  “Candy” niet meer  terplaatse. Het slachtoffer is per ambulance vervoert naar het ziekenhuis. Hij was niet aanspreekbaar mede vanwege het feit dat hij onder invloed van alcohol verkeerde.

Een 38-jarige man is aan de Keizerstraat  neergestoken met een scherp voorwerp. Het slachtoffer kon niet duidelijk aangeven waarom hij is neergestoken of wie de man is die hem gestoken heeft. Dit slachtoffer is ook in de rug gestoken en is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis. Hij verkeerde ook onder invloed van alcohol.

 

Politie tip: ” Drink geen alcohol tot dat u dronken wordt. Drink met mate zodat als iets u is overkomen  u informatie aan de politie kunt geven die kan leiden tot een snelle achterhaling en aanhouding van de pleger.”

       

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.