KPS neemt afscheid van Liaison Officer van China

Het Korps Politie Suriname heeft op maandag 2 oktober 2017 formeel afscheid genomen van de scheidende Chief Political Section en Liaison Officer van China in Suriname, dhr Zhang Xun. De waarnemend korpschef commissaris Antonio Chin heeft dhr. Zhang Xun bedankt voor de goede samenwerking en de bijdrage die hij heeft geleverd in het verder versterken van de politiesamenwerking tussen het Korps Politie Suriname en de Volksrepubliek China.
Hij memoreerde onder meer de projecten die zijn voortgevloeid uit deze samenwerking en hebben bijgedragen aan capaciteitsversterking van het Korps Politie Suriname. Ook de diverse schenkingen die door deVolksrepubliek China aan het Korps Politie Suriname zijn gedaan werd benoemd.
Dhr. Zhang Xun, beter bekend als Oskar, bedankte het KPS en in het bijzonder de afdeling Internationale Betrekkingen voor de vruchtbare samenwerking tijdens zijn periode in Suriname.“Ik ben ervan overtuigd, dat de samenwerking door mijn opvolger zal worden gecontinueerd en verder uitgediept”.
Zhang Xun heeft deze functie twee jaar bekleed en zal overdragen aan dhr. Feng Jinpin in de overtuiging dat er grotere projecten zullen voortvloeien uit de samenwerking tussen het Korps Politie Suriname en het Volksrepubliek China.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.