KPS en VSB bundelen samen in de strijd tegen contra bande

De politie is in het jaar 2017 een Memory Of Understanding (MOU) aangegaan met de Vereniging Surinaamse Bedrijven (VSB) om samen de strijd aan te gaan tegen de illegale handel van bepaalde producten. In workshops, die hieromtrent zijn georganiseerd werd duidelijk, dat de verschillende diensten zoals de politie, douane en Economische Controle Delicten (ECD) behoefte hadden aan middelen en informatie, die kunnen helpen bij het onderscheiden van legale en illegale goederen.
Op grond van het voorgaande werd een poster ontworpen door de VSB, welke de diensten handvaten aanreikt om een duidelijk onderscheid te kunnen maken voor wat betreft bepaalde producten. Op maandag 14 januari is gestart met het plaatsen van deze posters van illegale sigaretten op verschillende politiebureaus.
De afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname speelt een belangrijke rol in het bestrijden van de handel in illegale goederen in ons land. De afdeling Fraude is op het telefoonnummer 444543 te bereiken voor het doen van een melding of van een aangifte.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.