KPS en NL bevestigen nauwe samenwerking om de algehele veiligheid voor land en volk te waarborgen

De nieuwe korpschef van het Korps Politie Suriname, hoofdcommissaris van politie Bryan Isaacs, en de commissarissen van politie Melvin Pinas en Rishi Akkal, hebben op donderdag 4 april 2024 een kennismakingsbezoek gebracht aan de bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Werner Kioe A Sen.
Tijdens de kennismaking zijn een aantal onderwerpen besproken. Enkele hiervan zijn: strategieën met betrekking tot veiligheid in het binnenland, efficiënte inzet van middelen en personeel, samenwerking op het gebied van interne trainingen van personeel en eventuele samenwerking met hogere onderwijsinstellingen, voortzetting van de samenwerking op het gebied van bedrijfsvoering en de wisselwerking tussen technische diensten van het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname.
Het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname brengen hun respectievelijke organisaties terug naar hun grondwettelijke taken en zullen elkaar ondersteunen zonder de focus te verliezen. Met dit gesprek is de herbevestiging van de nauwe samenwerking tussen het Nationaal Leger en het Korps Politie Suriname gedaan om de algehele veiligheid voor land en volk te waarborgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.