KPS 2e “ overall winner ” van het CTSS-PLUS toernooi

Het Korps politie Suriname is in het algemeen klassement van het CTSS PLUS toernooi op de tweede plaats geëindigd. CTSS staat voor Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven. Gaande weg hebben ook niet staatsbedrijven toegang gekregen tot deelname aan dit toernooi vandaar de “PLUS”.

Het KPS is op de onderdelen: Match, troof call en slagbal kampioen geworden. Dat heeft gemaakt dat zij in het algemeen klassement op de tweede plaats geëindigd is. De kampioen van dit jaar is de Centrale Bank van Suriname geworden.

Op maandag 12 november hebben de commissie leden van het KPS de inspecteur van politie 3e klasse A.Boldewijn en de agente van politie 1e klasse Y.Adriaan de gewonnen trofee en bekers officieel overhandigd aan de korpsbewaarder de waarnemend korpschef commissaris R.Prade. Bij die gelegenheid heeft inspecteur Boldewijn de korpschef bedankt voor de ondersteuning die hij gegeven heeft aan de collega’s die deel hebben genomen aan dit jaarlijks terugkerend toernooi.

De korpschef was content met het resultaat dat behaald is en gaf aan dat hij alle ondersteuning zal blijven geven aan positieve activiteiten van politieambtenaren zoals in dit geval sportactiviteiten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.