Korpsleiding brengt werkbezoek aan Regio West

De korpsleiding heeft in het kader van de bezuinigingsplannen die door het Korps Politie Suriname worden uitgevoerd, op woensdag 24 januari 2024 een werkbezoek gebracht aan de politiefunctionarissen tewerkgesteld in Regio West.


In een meeting met de Regio Commandant van Regio West, de Gewestelijke Politie Commandanten (GPC) en de Ressort Commandanten (RC) van de districten Saramacca, Coronie en Nickerie heeft de wnd. korpschef, Commissaris van politie Ruben Kensen aangegeven wat de bezuinigingsplannen precies inhouden en wat daarmee wordt beoogd.


Na de meeting heeft de wnd. korpschef samen met de directeur Beleid Voorbereiding en Beheer (BVB) commissaris van politie Rishi Akkal en zijn staf een bezoek gebracht aan de nabestaanden van het slachtoffer, die in de vroege ochtend van dinsdag 19 december 2023 het leven heeft gelaten tijdens een beroving in zijn woning aan de Doekhieweg –West in het district Nickerie. In deze zaak zijn er kort na het gepleegde strafbare feit drie verdachten door medewerkers van de recherche van Regio West aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.


Met dit werkbezoek wordt beoogd om voornamelijk de medewerkers te motiveren en te stimuleren, de veiligheid te blijven garanderen. Er zijn uitdagingen, maar het Korps Politie Suriname zal ondanks deze, de veiligheid blijven garanderen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.