Korpschef Tjin Liep Shie bedankt de politieorganisatie voor ondersteuning

P1090444 P1090435 P1090447

Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie heeft de officieren van het Korps Politie Suriname op vrijdag 23 oktober zelf geïnformeerd over zijn vertrek naar het ministerie van Justitie en Politie waar hij zal functioneren als waarnemend directeur Justitie en Politie. Het verzoek om deze functie te bekleden, werd door de minister van Justitie en Politie aan hem gedaan.

De korpschef heeft de officieren bedankt voor de goede samenwerking gedurende zijn loopbaan bij de politie en als korpschef. De voorzitter van de Surinaamse Politie Bond heeft de korpschef namens alle leden succes toegewenst in zijn nieuwe functie.

De korpschef draagt het roer over aan de plaatsvervangend korpschef commissaris Daniël die zal waarnemen in deze functie. Commissaris Daniël rekent op de volle ondersteuning van alle leden van de politieorganisatie en is ervan overtuigd dat wanneer de handen in elkaar geslagen worden om het werk samen te doen, het Korps Politie Suriname grotere hoogtes zal bereiken.

De Bond Burgerpersoneel Korps Politie Suriname en de Surinaamse Politie Bond zijn ook formeel door korpschef Tjin Liep Shie in kennis gesteld van zijn vertrek.

Ook de afdeling Public Relations bedankte de korpschef voor de goede samenwerking en wenste hem heel veel succes in zijn nieuwe functie

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.