Korps Politie Suriname zet verkeersbrigadiertjes in de bloemetjes.

Eenhonderd en vijfendertig (135) verkeersbrigadiertjes van verschillende basisscholen uit de districten Paramaribo, Wanica, Nickerie en Para zijn op woensdag 15 augustus door het Korps Politie Suriname in de bloemetjes gezet.
De verkeersbrigadiertjes werd een uitstapje aangeboden naar een ontspanningsplek in het district Wanica. Deze verkeersbrigadiertjes zijn door politieambtenaren van de afdeling Verkeersvoorlichting Onderwijs en Statistieken (V.V.O.S.) opgeleid.
Het hoofd van de afdeling Verkeer de Hoofdinspecteur van politie Elisabeth Shepperd bedankte de brigadiertjes namens de korpsleiding voor de ondersteuning die zij het afgelopen jaar aan de politie hebben gegeven. Zij hebben hun mede leerlingen en andere voetgangers zowel ‘s morgens als ‘s middags geholpen bij het oversteken.
Als blijk van waardering kregen de brigadiertjes een oorkonde en een schoolpakket die gesponsord zijn door de Olie maatschappij SOL. De firma Soeng Ngie en Co. heeft ook gesponseerd waardoor het uitstapje nog onvergetelijker is gemaakt voor de brigadiertjes.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.