Korps Politie Suriname dankt gemeenschap: geen overschrijding alcoholpromillage gemeten

Het team van het Korps Politie Suriname dat de meeting van de alcoholpromillage heeft gedaan, in de nacht van zaterdag 24 oktober op zondag 25 oktober, heeft geen overschrijding van de toegestane alcoholpromillage gemeten. De Centrale Meldkamer van de politie kreeg op zondagochtend, na 02.00 uur,  10 meldingen binnen van aanrijdingen in het centrum van Paramaribo. Bij deze aanrijdingen was er alleen sprake van materiële schade. Er hebben zich geen ongelukken voorgedaan in het verkeer, waarbij personen lichamelijke letsels hebben opgelopen. De politie heeft wel vijf rijbewijzen ingevorderd van hardrijders.

Het Korps Politie Suriname heeft op zaterdag 24 oktober een bekendmaking op haar website www.politie.sr en haar facebookpagina ‘Korps Politie Suriname’ geplaatst. De bekendmaking hield verband met een grote evenement die op zaterdag 24 oktober zou worden gehouden. Aan de gemeenschap was doorgegeven dat een team van het Korps Politie Suriname in de nacht van zaterdag 24 oktober tot in de vroege ochtend van zondag 25 oktober op verschillende locaties alcoholcontrole zou uitvoeren.

Op de pleziermakers was een beroep gedaan af te spreken wie alcoholvrij zou blijven om als bestuurder de rest veilig huiswaarts te vervoeren.

Ook was het verzoek gedaan aan lezers het bericht zoveel als mogelijk te delen.

Ongeveer 30.000 personen hebben het bericht gelezen. Daarnaast is het bericht meer dan 200 keer gedeeld.

Het Korps Politie Suriname dankt de gemeenschap dat zij haar verantwoordelijkheid heeft opgepakt en dat zij getoond heeft te gaan voor een veilig verkeer.

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.