Kordaat optreden politie: acht verdachten aangehouden

De politie van het ressort Leiding heeft  op maandag 12 oktober samen met de surveillance unit van Regio Midden,  8 verdachten aangehouden.  Deze verdachten hadden geprobeerd in te breken in een bedrijf  te Leiding.

De politie die snel ter plaatse was, zag een aantal mannen naar een voertuig rennen waarna het wegreed. De politie zette de achtervolging in en reed het voertuig op een gegeven moment klem.

De inzittenden werden gesommeerd uit het voertuig te stappen. Het gaat om acht verdachten. Zij hadden twee vuistvuurwapens bij zich en inbrekers werktuigen.

Clayton L. 32 jaar,  Fabian L. (28);  Robin L. (31); Fabian W. 30, Dennis Z. (26); Merrel  K.23 jaar ; Rendel L. (26) en  Kevin B. 28 jaar zijn in verzekering gesteld.

Het onderzoek is overgenomen door de afdeling Kapitale Delicten.

De politie doet een beroep op de samenleving om verdachte bewegingen in de directe omgeving steeds door te geven aan de Centrale Meldkamer  op het nummer 115 of de tiplijn 179.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.