“Koppige Lock down overtreders ” blijven de straat opgaan

Honderd en vierendertig (134) “Lock down” overtreders van wie zevenendertig (37) vrouwen zijn vanaf vrijdagavond 2 april tot en met de vroege ochtend van maandag 5 april, overgebracht naar de grote hal op het terrein van de PolitieAcademie door de politie bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL).
Drie (3) “Lock down” overtreders, van wie twee (2) vrouwen gingen vreselijk tekeer met de politie, aangezien zij het niet eens waren dat zij staande werden gehouden. Deze overtreders werden afgevoerd naar de politiebureaus aan de Keizerstraat en Geyersvlijt.
De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg en in clubs bevonden. Verder is er een man ter zake overtreding van de vuurwapenwet overgebracht naar het politiebureau Uitvlugt. Daarnaast zijn er zeven (7) voertuigen naar binnen gebracht en zeventien (17) voertuigen weggesleept van personen die niet in het bezit zijn van een rijbewijs en anderen die hun voertuig onbeheerd achter lieten.
De politie blijft de samenleving op het hart drukken om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.
“Veiligheid is een zaak van u en de politie ”

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.