Koppel in auto aangezien voor rovers

De Centrale Meldkamer van de Politie kreeg op maandag 14 september een melding van een beroving aan de Oost-Westverbinding ter hoogte van kilometer 4. De Politie van Meerzorg deed de plek aan om het geval te bekijken. De eigenaar van het pand, Narindersingh B., werd ter plaatse aangetroffen. Hij verklaarde tegen over de politie dat hij twee voertuigen voor zijn woning zag staan en vermoedde dat het om rovers ging. Uit vrees pakte hij zijn jachtgeweer en loste een schot. De vermoedelijke rovers reden met een hoge snelheid met één van de voertuigen weg en lieten het ander voertuig achter.

 

Terwijl de politie bezig was een onderzoek in te stellen, meldde  de 28-jarige Lucas T. zich op het politiebureau Meerzorg aan. Hij gaf aan dat hij en zijn vriendin ter hoogte van  kilometer 4 in de auto zaten. Plotseling zagen ze een manspersoon met een jachtgeweer in zijn hand. Gelijk hierna hoorden zij een harde knal en verlieten de plek met achterlating van één van de voertuigen. Toen de politie met Lucas naar de plek ging, bleek na onderzoek dat het om hetzelfde geval ging waarbij de Meldkamer een bericht van beroving had doorgespeeld aan Politie Meerzorg. Het bleek niet te gaan om een beroving, maar om een man en een vrouw die voor de woning van Narindersingh in een voertuig zaten. Het jachtgeweer van Narindersingh dat door de politie in bewaring was genomen is vanmorgen aan hem afgestaan.

 

De politie doet een beroep op de gemeenschap zich in de late uurtjes van de nacht niet op te houden voor woningen en of winkelpanden. Heeft u niets daar te zoeken, doe het niet. Dit kan heel storend of verdacht overkomen bij de eigenaren of de bewoners. Daarnaast kunt u zelf ook slachtoffer worden van één of ander misdrijf. Wilt u zich voor enkele uurtjes terug trekken met uw geliefde voor wat ontspanning, kies dan een geschikte en veilige plek hiervoor uit. U bespaart niet alleen u zelf voor problemen, maar ook anderen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.