Koperdief en heler in verzekering gesteld

De politie van het ressort Livorno heeft op donderdag 17 januari de 43-jarige Rajenderkoemar, M. aangehouden. Rajenderkoemar wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal. De verdachte maakte er gewoonte van om koperwerk en kabels weg te nemen van personen wiens huizen in aanbouw zijn. Een van de benadeelde stelde de politie van het ressort telefonisch op de hoogte, waarna de verdachte voornoemd over straat werd aangehouden.

Naar aanleiding van de verklaring die verdachte Rajenderkoemar had afgelegd bij de politie, kwam de 42-jarige heler Soedish, D. in beeld. Op aanwijzing van de verdachte Rajenderkoemar deed de politie naar de woning van de heler Soedish en stelde een onderzoek in.

Tijdens dat onderzoek zijn koperwerk en kabels aangetroffen, die voor het verder onderzoek in beslag zijn genomen. De heler Soedish werd terstond aangehouden waarna hij overgebracht naar het bureau. Hangende het onderzoek zijn beide verdachten door de politie, na afstemming met het Openbaar Ministerie, in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.