Kompaan roof Coesewijnestraat aangehouden

De 19-jarige verdachte Ivanil F. meer bekend als “Vani” is op dinsdag 12 januari door de afdeling Kapitale Delicten aangehouden nadat hij zich heeft aangemeld. Vani is door familieleden naar de politie gebracht.  

Hij wordt ervan verdacht samen met de 17-jarige Navin Vikash Badal een beroving te hebben gepleegd bij het pompstation aan de Coesewijne.  Volgens zijn verklaring liep hij ten tijde van de beroving een schotverwonding op aan zijn rechterelleboog.

Per eigen gelegenheid werd hij gelijk naar de arts gebracht voor medisch onderzoek en behandeling. Ivanil verklaar aan de politie dat hij zich er niet van bewust was dat zijn vriend Navin het plan had beraamd om de pompbediende te beroven. Hij zag Navin in een worsteling met de pompbediende, maar hij had niet door dat zijn vriend de pompbediende van de dagopbrengst had beroofd.

Toen Navin plaats had genomen op de bromfiets en zij wegreden hoorde hij twee knallen. Hij zag zijn vriend van de bromfiets vallen en hij werd aan zijn rechterelleboog geraakt door een kogel. Uit vrees stopte hij niet, maar reed verder.

Hangende het onderzoek is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.  Het onderzoek wordt in samenwerking met de Militaire Politie verricht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.