Koelkast dief ‘’Hat Grabba’’aangehouden; heler heengezonden

De verdachte C.P. meer bekend als ‘’Hat Grabba’’is door de politie van het bureau Centrum op vrijdag 17 mei 2024 aan de waterkant ter hoogte van Royal Breeze hotel aangehouden.

De benadeelde V.C. deed op dinsdag 14 mei 2024 op het voornoemde politiebureau aangifte van een kamerkoelkast die bij een oud hotel aan de Keizerstraat door onbekenden was weggenomen. De politie stelde een onderzoek in en is op camerabeelden duidelijk te zien hoe de verdachte C.P. op het terrein van het hotel met de koelkast wegliep in de richting van de schutting. De verdachte werd opgespoord en op 17 mei aangehouden. Gebleken is dat de aangever in het verleden vaker aangifte heeft gedaan tegen deze verdachte die de koelkast reeds had verkocht. Op aanwijzing van de verdachte werd de koper M.L. eveneens opgespoord en aangehouden. De ijskast werd terug gevonden en hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen.

Na verhoor is de koper M.L. heengezonden, terwijl de verdachte C.P. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.