Kleuter overleden na aanrijding

De 5-jarige voetganger Shervanio Linga is op donderdagmiddag 18 maart na te zijn aangereden door een personenauto op de weg naar Atjoni ter plaatse overleden.
De wetsdienaren van het politiebureau Brownsweg kregen van het Command Center de melding en deden de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen werd het ontzielde lichaam van het verkeerslachtoffertje Shervanio op de linker berm aangetroffen. De arts stelde formeel de dood van Shervanio vast. Het ontzielde lichaampje van Shervanio is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.
Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de 5-jarige jongen met drie andere scholieren ter hoogte van kamp 2000 uit een schoolbus waren gestapt. Het regende op dat moment en de scholieren stonden langs de weg met de bedoeling de straat over te steken. Shervanio rende plotseling van achter de schoolbus de straat op en werd daarbij aangereden door de 44-jarige autobestuurder H.S. die op dat moment vanuit de richting van Atjoni kwam, gaande in die van Brownsweg.
Door de slag kwam het slachtoffertje op de linker berm terecht en liep zware letsels op met voor hem het noodlottig gevolg.
Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd. Zijn voertuig is door de politie ter herkeuring in beslag genomen.
Het onderzoek van deze aanrijding zal worden overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.