“Klep” achter slot en grendel geplaatst

Karel S. alias “Klep” is op zondag 15 mei door de politie van Lelydorp aangehouden.

Klep maakte in de afgelopen tijd  het Rudgeprojekt en omgeving onveilig. Meerdere buurtbewoners deden aangifte van diefstel tegen hem. Klep die een drugsverslaafde is, stond in de buurt bekend als bedelaar.  

Om in zijn behoeften te voorzien ging hij dagelijks langs diverse adressen om te bedelen. Zo deed hij op maandag 9 mei een adres aan waar hij geen gehoor kreeg. Hij zag zijn kans schoon en probeerde een gascilinder in een rugzak te stoppen die hij bij zich had. Toen dit niet lukte, ledigde hij een zak met vuil en deed de cilinder daarin.

Hij wandelde op zijn gemak de straat op, nageroepen door de eigenaar. Daarop legde hij de zak met de cilinder neer en maakte zich uit de voeten.

De volgende dag voerde hij het zelfde ritueel uit op een ander adres. Op dat adres name hij van de bewoners een wandklok en een gascilinder weg.  

Toen de politie op zondag 15 mei de melding kreeg dat een manspersoon tekeer ging op een adres, bleek het bij aankomst om Klep te gaan.

Op dat adres regeerde hij met zijn moeder die hem geen geld wilde geven.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de bedelaar tevens dief ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.