Klant spuit pepperspray in gezicht kassierster om kauwgum van 25 cent

De politie van Latour kreeg op zaterdag 19 maart via de Centrale Meldkamer melding dat een man te keer ging in een winkel aan de Frederikshoopweg.

De surveillerende agenten reageerden op de melding en deden de plek aan voor onderzoek. De verdachte Poeki A. (27) werd aangetroffen en aangehouden.

Volgens verklaring van de winkelier had hij kort te voren zijn winkel geopend. Een manspersoon stapte de winkel binnen om kauwgum te kopen.

De klant moest SRD 25 cent voor de kauwgum betalen, maar had SRD 15 cent. De kassierster hield hem de prijs van de kauwgum voor. Hij kon de kauwgum niet kopen. De man werd boos en bedreigde de winkelier en de kassierster met de dood. Hij haalde vervolgens zonder enige aanleiding een busje pepperspray tevoorschijn en spoot dit tot tweemaal toe in het gelaat van de kassierster.

Het slachtoffer liep zwellingen en rode plekken op in haar gezicht. Met een visum deed zij de Spoed Eisende Hulp per eigen gelegenheid aan. Na medische behandeling mocht zij naar huis.

Het busje met pepperspray is niet aangetroffen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Poeki achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.