Kiran ingesloten voor verschillende diefstallen

De politie van het ressort Livorno heeft op maandag 15 juli de 33-jarige Kiran, F. opgespoord en aangehouden op verdenking van gekwalificeerde diefstal meermalen gepleegd.

Kiran wordt ervan verdacht zich op verschillende dagen en tijdstippen in de nachtelijke uren schuldig te hebben gemaakt aan het wegnemen van bloempotten, en zitbanken die  geplaatst waren voor handelszaken. Kiran heeft vermoedelijk ook huis dieren gestolen.

De laakbare handeling van Kiran is vast gelegd door een beveiligingscamera van een van de  bedrijven. De eigenaar van dat bedrijf deed aangifte van de gepleegde diefstal en stelde de camerabeelden ter beschikking van de politie.

Kiran werd opgespoord en aangehouden op zijn woonadres. Een deel van de gestolen spullen zijn in de woning van Kiran aangetroffen en in beslag genomen. Deze spullen zullen terug worden gegeven aan de rechtmatige eigenaren.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Kiran in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.