Kippendief die tweede zak met kippen vulde op heterdaad betrapt kompaan voortvluchtig

Afonsoewa J. (34) is op woensdag 21 maart door de politie van Lelydorp aangehouden. Hij is op heterdaad betrapt door een kippenteler toen hij bezig was kippen weg te nemen.

Aan de ingeschakelde politie verklaarde de kippenteler dat hij op die dag naar achteren liep om het licht aan te maken. Bij die gelegenheid keek hij in zijn kippenhokken en zag op een bepaald moment iemand hurkend zitten in één van de kippenhokken. Die persoon had reeds een zak met kippen gevuld en was bezig een 2e zak te vullen. Bij het zien van de eigenaar zette hij het op een lopen, met achterlating van de zakken. Op zijn vluchtweg werd hij nog net herkend als te zijn de persoon van Afonsoewa J. Hij werd direct opgespoord en kort daarna aangehouden.

De kippenteler heeft meermalen aangifte gedaan bij de politie van diefstal van zijn kippen. Afonsoewa heeft bekend dat hij meermalen kippen van de teler samen met ene Thakoer heeft gestolen. Aan de aanhouding van Thakoer wordt gewerkt.

Op aanwijzing van Afonsoewa is op zijn vluchtweg twee zakkenvoer aangetroffen en in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.