Kippendief beschoten door benadeelde

De 45-jarige Radjinderkoemar M. is in de late avond van maandag 6 april geraakt door hagel uit een jachtgeweer. Via het Command Center kreeg de politie van Houttuin een dievenmelding binnen gepleegd op een woonadres in hun werk ressort.

De wetsdienaren deden het woonadres aan voor onderzoek; alwaar de aangever het volgende verklaarde. Dat een dief bezig was kippen te stelen uit zijn kippenren en dat hij met zijn jachtgeweer op de dief geschoten heeft. Dat hij met hagel op de dief heeft geschoten die kans zag weg te rennen

De volgende ochtend kreeg de politie van Houttuin bericht dat een man zich op een woonadres in hun ressort bevond met schotverwondingen. De politie ging op onderzoek uit en trof een man aan met schotverwondingen veroorzaakt door een hagel patroon. Die man bleek de 45-jarige Radjinderkoemar M. te zijn. Hij gaf toe dat hij de avond tevoren kippen was gaan stelen. Voorts dat iemand op hem geschoten had. Deze kippendief werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis om medische hulp te krijgen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is  Radjinderkoemar in verzekeirng gesteld. De aangever is na verhoor heen gezonden. Hij is in het bezit van een vuurwapenvergunning.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.