“King Kong” mishandelt ex-vriendin; kinderen mogen geen bezoek van vader

De politie van Moengo heeft op maandag 18 april de 38-jarige Walther A. meer bekend als “King Kong” aangehouden. Walther heeft op de bewuste dag zijn ex-vriendin mishandeld en meermalen met de dood bedreigd. Ook uitte hij haar woning in brand te zullen steken.

Op dezelfde dag heeft King Kong ook een manspersoon mishandeld en bedreigd.  

 Zowel de ex-vriendin en de manspersoon deden aangifte van mishandeling en  bedreiging met brandstichting contra King Kong.

De manspersoon is mishandeld en bedreigd vanwege het feit dat zijn broer vier kinderen heeft met de ex-vriendin van King Kong. Telkens als de vader de kinderen opzocht, moest het broertje het gelag betalen. De man moest als tussenpersoon onder bedreiging de boodschap aan zijn broer overbrengen dat hij zijn kinderen niet meer mocht bezoeken. Ook de vriendin werd dan mishandeld door King Kong. Hij terroriseerde beide personen. 

De ex-vriendin bracht een einde aan de liefdesrelatie met King Kong wat haar niet in dank was afgenomen. Een onderzoek in het dorp waar King Kong woont, wees uit dat hij bekend staat als een geweldenaar.  

De politie heeft bij de aanhouding een karabijn en een rival  zonder munitie  in beslag genomen.

De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau. Hij heeft toegegeven de manspersoon tegen de muur te hebben gehouden en hem door elkaar te hebben geschud. De overige strafbare feiten ontkent hij.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is King Kong ingesloten.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.