Kindje dood binnen gebracht op de afdeling Spoed Eisende Hulp

De 5-jarige Sjail Breeveld is op zondag 20 maart dood binnen gebracht op de afdeling Spoed Eisende Hulp.

De politie van Munder kreeg via de arts van de SEH de melding van dit geval. Bij aankomst ter plekke bleek de zaak voor de politie van Jarikaba te zijn.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat het kind in de middag in een hangmat lag te spelen op een adres in het ressort Jarikaba. Zijn grootmoeder was bezig te koken, terwijl de grootvader houthakte.

Toen de grootmoeder na ongeveer 10 minuten haar kleinzoon niet hoorde, nam ze een kijkje. Ze ontdekte toen dat Sjail in de hangmat was verstrengeld. Ze riep gelijk om hulp, waarbij de overige familieleden afgingen op haar hulpgeroep. Het kind werd uit zijn benarde positie bevrijd en ijlings naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis vervoerd.

Bij aankomst in de ziekeninrichting constateerde de dienstdoende arts dat de jongen dood is binnen gebracht. De politie werd gelijk ingeschakeld.

Hangende het verdere onderzoek is het lijk na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De politie van Jarikaba is belast met deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.