Kevin aangehouden voor beroving van een halsketting en diefstal van een bromfiets

De recherche van Regio Oost kreeg een zaak overgedragen van de politie van Albina, waarbij twee manspersonen een beroving hebben gepleegd. Eén hunner en wel de 24-jarige Kevin Y. is aangehouden voor zowel de beroving als voor de diefstal van een bromfiets. Bij de beroving is een halsketting buit gemaakt.

Na deze strafbare handelingen ging Kevin met de gestolen bromfiets naar het politie bureau Albina om een klacht in te dienen tegen iemand. De bromfiets was inmiddels gespoten in een andere kleur. Voor Kevin zijn pech was de eigenaar van de gestolen bromfiets toevallig op het bureau en herkende zijn voertuig. Verder was een getuige van de beroving ook op het bureau en herkenden Kevin als te zijn een van de twee halskettingrovers. Kevin is terstond aangehouden door de politie van Albina.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Kevin ingesloten. Kevin geeft toe dat hij de bromfiets heeft gestolen maar ontkent iets te maken te hebben met de beroving.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.