Kean en Lorenzo ingesloten voor mishandeling

De politie van het bureau Munder kreeg op maandag 9 maart de melding van een vechtpartij op een adres in het ressort. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Daarbij bleek dat enkele jongemannen een andere manspersoon, de 37-jarige Kean M., hadden aangevallen. De jongemannen betichtten Kean van het vernietigen van een tafel door hun gemaakt.
Uit het onderzoek blijkt, dat de jongemannen elke dag, op een leegstaand perceel gokken. Door hen werd een houten tafel gemaakt waarop gegokt werd. Deze tafel is door iemand vernietigd. Omdat de jongenmannen het vermoeden hebben dat Kean de vernieling gepleegd heeft ontstond er een woordenwisseling tussen hun en Kean. Op een gegeven moment pakte Kean een eind hout en sloeg een van de jongenmannen bekent als “Amigo” daarbij. Amigo raakte daarbij zodanig gewond dat hij voor medische hulp naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overgebracht moest worden.
De 27-jarige Lorenzo A., zijnde een broer van “Amigo” nam wraak door KEAN ook met een eind hout te mishandelen
Zowel Kean en Lorenzo zijn door de politie aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.