Kappartij tussen vader en zoon

De politie van het ressort Jarikaba kreeg op dinsdag 10 november via de Centrale Meldkamer melding van een kappartij in het ressort. Dit adres was niet onbekend voor de politie van Jarikaba. Ter plaatse aangekomen trof de politie twee slachtoffers aan met verwondingen  over hun lichaam. Zij verkeerden beide onder invloed van alcohol.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat  de 56-jarige Ashokkoemar K. zijn  24- jarige zoon Roepesh K. had opgedragen om het vaat af te wassen. De zoon wilde eerst het huis wassen en gaf dat te kennen aan de vader. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen.  Roepesh  pakte een  vlijmscherpe houwer en begon op zijn vader in te hakken. De vader die een mes in zijn hand had probeerde zich te verdedigen en verwondde Roepesh met het mes.

Beide mannen werden  aangehouden en per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Ashokkoemar die ernstige kapverwondingen heeft opgelopen is door verwezen naar de chirurg. Geen van de slachtoffers werden opgenomen in het ziekenhuis.

Na behandeld te zijn werden zij overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding.  Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd de zoon Roepesh K. in verzekering gesteld. Ashokkoemar is heengezonden.

Het is niet de eerste keer dat politie Jarikaba is uitgereden naar het adres van de vechtersbazen. Zodra zij onder invloed van alcohol verkeren gaan zij elkaar te lijf. In de voorgaande keren was er echter geen sprake van lichamelijke letsels.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.