Kappartij te Sunnypoint: politie spoort ‘Dadi’ op

De politie van het ressort Santodorp kreeg op vrijdag 1 januari melding van een vechtpartij te Sunnypoint. Terplaatse aangekomen trof de politie aan de Alicestraat een menigte aan. Het bleek dat het om een kappartij ging, waarbij 5 personen kapverwondingen hebben opgelopen.

Anthony H(31);Sinandia(23) en de 24-jarige Quincy J werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De 15- jarige Arias K. en Sidonia W.(27)  hebben de Spoed Eisende Hulp per eigen gelegenheid aangedaan.

De slachtoffers stonden allen op straat toen zij werden aangevallen door een groep van ongeveer 7 personen. Ene ‘Dadi’ zou hen daarbij met een houwer kapverwondingen hebben toegebracht.

De slachtoffers verklaarden allen aan de politie dat zij zonder enige reden zijn gekapt, terwijl omstanders hebben aangegeven dat het om een vete gaat.

Er zijn in deze zaak nog geen aanhoudingen verricht. De politie spoort ‘Dadi’ die na de daad de plaats verliet op.

Een ieder die informatie heeft over de verblijfplaats van ´Dadi´ kan deze doorgeven aan de politie van het Station Santodorp op het nummer 485240 of de Centrale Meldkamer op 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.