Kappartij met twee gewonden

Twee mannen zijn op dinsdag 13 december met kapverwondingen per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een kappartij op een adres in het ressort. Daar aangekomen werden drie mannen, van wie twee met kapverwondingen aangetroffen.
Volgens verklaring van omstanders moeten de drie mannen een woordenwisseling hebben gehad. Twee hunner waren gewapend met scherpe voorwerpen en hebben elkaar verwondingen toegebracht. Het motief van de kappartij is niet bekend.
De 3e man, de 22-jarige Alex P. werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Een scherp voorwerp dat is gevonden is eveneens in beslag genomen. Alex ontkent de twee mannen letsels te hebben toegebracht.
De 38-jarige Tjatterpal L. is na medische behandeling eveneens overgebracht naar het politiebureau. De twee werden voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn zij in verzekering gesteld.
De andere gewonde die bekend is als “Mozes” is niet aanspreekbaar en moet nog worden voorgeleid.
De politie van Geyersvlijt is belast met het onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.