Kansspelhouder voor duizenden opgelicht door werknemer

De politie van het bureau De Nieuwe Grond heeft op donderdag 26 september de 23-jarige Elmert, A. aangehouden voor oplichterij.
Een Suribet-houder deed op dezelfde dag aangifte van oplichting tegen zijn werknemer Elmert. Volgens verklaring van de aangever had Elmert in twee uren tijden voor meer dan SRD.55.000,- gegokt zonder daarvoor een cent uit te geven. Elmert zijn handeling kwam aan het licht toen de aangever door het Suribet hoofdkantoor werd opgebeld met de mededeling dat iemand vanuit zijn zaak, in twee uren tijd, voor een behoorlijk bedrag gespeeld had.
Elmert werd na de aangifte aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hij gaf toe dat hij gegokt had zonder te betalen. Voorts dat hij dat gedaan had om geld te winnen die hij wilde spenderen aan zijn zieke ouders. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Elmert, hangende het onderzoek, door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.