Kaasdief blijkt ook accudief te zijn

De politie van het ressort Munder kreeg op zondag 29 november melding dat er door omstanders een verdachte was aangehouden voor een winkel in het ressort.

Ter plaatse aangekomen trof de politie de bekende Johnny V. aan.  De verdachte had kaas en drank genomen uit de supermarkt zonder ervoor te betalen. Bij de uitgang werd Johnny door de winkelier die hem via het camerasysteem had gevolgd, aangezegd te betalen voor de goederen. De man weigerde, ging buiten de supermarkt en begon de kaas op te eten. Hij werd aangehouden en overgedragen aan de politie.

Uit onderzoek is gebleken dat Johnny het tot een gewoonte heeft gemaakt om supermarkten in het ressort binnen te stappen en  kaas of andere eetbare goederen weg te nemen.

Op het politiebureau werd de verdachte  herkend als te zijn de 52- jarige man die ongeveer twee maanden geleden een accu uit een voertuig had gestolen.  Op camera beelden is Johnny duidelijk herkenbaar en is te zien hoe hij de accu uit het voertuig wegnam. Ondanks het beeldmateriaal ontkent Johnny de accu te hebben weggenomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.