Jurgen na twee maanden aangehouden

De politie van Rijsdijk heeft op vrijdag 6 mei de 21-jarige Jurgen aangehouden voor zware mishanding.

Jurgen heeft op dinsdag 1 maart tijdens een vechtpartij op een adres te Paranam Johannnes L. (19) zwaar lichamelijk letsel toegebracht met een scherp voorwerp.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Paranam had de verdachte de plek reeds verlaten. Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Chirurgie.  Johannes is inmiddels uit de ziekeninrichting ontslagen.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat twee familieleden van Jurgen op 1 maart in een gevecht waren geraakt met een broer van Johannes. Johanes die op dat moment thuis kwam Johannes, schoot zijn broer te hulp.

Jurgen die dronken was en vanuit zijn woning keek naar de vechtende mannen vond het niet leuk  dat Johannes zijn broer te hulp schoot. Hij pakte een scherp voorwerp en rende daarmee de straat op. Hij bracht Johannes enkele verwondingen toe aan zijn rechter schouder. Na de daad maakte hij zich uit de voeten.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de politie van Rijsdijk. Na te zijn opgespoord werd Jurgen op 6 mei op het emplacement te Phedra aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na te zijn voorgeleid is hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

De politie van Rijsdijk zet het onderzoek voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.