Jubilarissen in de bloemetjes gelegd

Het korps Politie Suriname heeft op maandag 2 november 2020 medewerkers in verband met veertig (40) en meer trouwe dienstjaren gedecoreerd.
Tot de groep jubilarissen behoorden acht vrouwen. Het gaat in deze om de commissaris van politie Forster R., de hoofdinspecteurs van politie Randjitsing – Poeran W., Claver S., Verwey L., Dragtenstein J., Wekker H.; de onderinspecteurs van politie Durga – Soedkhnandan N. en Acton E. Deze medewerkers zijn allen op 26 november 1980 in dienst getreden en hebben op verschillende afdelingen binnen de organisatie gediend.
De jubilarissen mochten, op maandag 2 november 2020, als blijk van waardering, uit handen van de korpsleiding een hand boeket, een gesloten enveloppe en een oorkonde in ontvangst nemen.
Het Korps Politie Suriname feliciteert de jubilarissen met deze prestatie en hoopt dat hun loopbaan een voorbeeld zal zijn voor velen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.