Jongevrouw komt om bij woningbrand

De 24-jarige V.F. is op zaterdag 6 januari 2024 omgekomen bij een woningbrand aan de Sapakarastraat in het ressort Latour.
De politie van het bureau Latour kreeg op die bewuste zaterdagavond de melding van een woningbrand op het voornoemd adres en deed de plek aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden de wetsdienaren dat het ging om een hoogbouwwoning die gedeeltelijk uit steen was opgetrokken en bewoond werd door een moeder en haar twee dochters. Toen de brand uitbrak was de moeder H.N. naar de winkel, terwijl haar oudste dochter V.F. zich op de bovenverdieping van de woning bevond en haar minderjarige dochter op de begane grond was. Het minderjarig meisje bleef ongedeerd, terwijl de andere dochter omkwam in de vlammenzee. Volgens een ooggetuige hoorde hij plotseling een knallend geluid en zag vervolgens dat de woning die op het elektriciteitsnet was aangesloten in lichterlaaie stond. De oorzaak van de woningbrand is vooralsnog niet bekend. Tijdens de nablussingswerkzaamheden stuitte de brandweer op het verkoold lichaam van V.F. en is het ontzielde lichaam van het slachtoffer in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.
Het onderzoek van deze woningbrand duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.