Jongere broer neemt wraak en kapt terug

De politie van Moengo kreeg op dinsdag 22 maart via de Centrale Meldkamer melding van een kappartij te weg naar Wanhati. Kort daarna belde een familielid met de politie en gaf door dat het slachtoffer met de boot zou worden afgevoerd naar Moengo.

De boot waarin het slachtoffer werd vervoerd meerde aan. Maya P. had kapverwonding op het hoofd en op zijn rug en was moeilijk aanspreekbaar.  Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de RGD polikliniek van Moengo, waar hij werd gestabiliseerd.

Volgens de behandelende arts heeft Maya  een schedelbasis fractuur opgelopen en is hij voor specialistische behandeling per ambulance afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis.

Maya verklaarde aan de politie dat hij bezig was te vissen.  Terwijl  hij de vissen uit het net haalde,  voelde hij een slag op zijn hoofd en rug. Hij keerde zich om en zag dat zijn jongere broer  Herman P. hem de kapverwondingen toebracht. Na de daad maakte Herman zich uit de voeten.

Maya en Herman hebben al geruime tijd een slepende ruzie. Een aantal jaren geleden had Maya zijn jongere broer Herman kapverwondingen toegebracht en heeft hij een gevangenisstraf van twee jaar uitgezeten.

Inmiddels is Herman door de politie aangehouden en zal hij worden overgebracht vanuit het dorp waar hij zich schuil hield naar Moengo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.