Jongemannen vechten om vrouw

De politie van Munder moest na een melding van de Centrale Meldkamer op donderdag 13 oktober een geval  afhandelen aan de Kwattaweg. De wetsdienaren troffen de 19-jarige Koemar alias Ajay aan met een kapverwonding aan zijn linker onderarm en de  18-jarige verdachte Shivan B.

Onderzoek wees uit dat de jongemannen mot hadden om een 30-jarige vrouw. De ex-vriend was niet gelukkig met de vriend van zijn ex. De jongeman kwam Koemar tegen in de buurt van het Academisch Ziekenhuis en liep hem tegemoet. Shivan die in zijn voertuig zat, zag dat Koemar een scherp voorwerp tevoorschijn haalde. Voordat hij kon reageren zwaaide Koemar het  voorwerp in zijn richting. In een reflex om zichzelf te beschermen liep hij kapverwondingen op aan zijn arm.   

Shivan werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau en Koemar werd medisch behandeld op de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.  

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Shivan ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.