Jongeman verongelukt door glasscherven

De 20-jarige Faiz Ilahibaks is op vrijdag 25 december op de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overleden.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Faiz samen met twee vrienden woonde  op een adres in het ressort Geyersvlijt.

Volgens verklaring van één van de vrienden was hij op de bewuste dag alleen met Faiz thuis. Op een bepaald moment kwam Faiz die een glas in zijn hand had, te vallen. Hij raakte daarbij door de glasscherven gewond in de halsstreek. De vriend bracht hem naar de Spoed Eisende Hulp van het Sint Vintcentius Ziekenhuis (RKZ). Faiz vertelde  aan de artsen dat hij gevallen was en dat hij niet medisch behandeld wilde worden.

De doktoren besloten de gewonde toch te verplegen, waarna hij per ambulance voor verdere medische hulp werd overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis (AZ). Bij aankomst op de afdeling SEH van het AZ gaf hij de geest. 

Het lijk werd voor sectie in beslag genomen. Uit het sectierapport blijkt dat Faiz is overleden ten gevolge bloedverlies.

Het ontzielde lichaam is inmiddels ter begrafenis afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van Geyersvlijt is belast met deze zaak.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.