Jongeman sticht woning vriendin uit boosheid in brand

De politie van het bureau Santo Dorp kreeg op woensdag 29 januari omstreeks 00.15 uur, via het Command Center, de melding van een woning brand aan de Carthagoweg. Op het zelfde moment meldde de manspersoon Orpheo A. zich op het politiebureau aan. Orpheo verklaarde dat hij kort te voren een woning op het vermeld adres in brand had gestoken.
Intussen waren de wetsdienaren reeds naar het adres uitgeweken en bevestigden dat de woning die door drie gezinnen werd bewoond inderdaad in brand stond. Orpheo werd gelijk aangehouden.
De brandstichter bleek de vriend te zijn van de bewoonster E.J.. Zij verklaarde dat zij kort te voren ruzie met haar vriend Orpheo had. Hij werd boos en stak de woning in brand.
Zowel de woning als de inboedel zijn door de brand vernietigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Orpheo is na afstemming met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.