Jongeman laat leven bij steekpartij; ouders dragen verdachte over aan politieman

De 23-jarige Reynold Bendt liet vrijdag 29 december, na en steekpartij, aan de Peleletepoestraat het leven.

De politie van Uitvlugt deed na een telefonische melding van een steekpartij het adres aan. Daar aangekomen werd het slachtoffer levenloos op het wegdek aangetroffen. Volgens verklaring van omstanders kreeg het slachtoffer door tot nog toe onbekende redenen mot met een andere jongeman. Op een bepaald moment ging zijn tegenstaander zijn woning binnen, bewapende zich met een scherp voorwerp, waarmee hij Reynold verwondde.

Na zijn daad maakte de verdachte zich uit de voeten met medeneming van het scherp voorwerp. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het levenloos lichaam is voor obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Door een politieambtenaar is de 20-jarige verdachte Mark S., op zaterdag 30 december, overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. De ambtenaar verklaarde tegenover zijn collega’s dat de ouders van Mark hem hebben benaderd om de jongeman over te dragen. Ook het scherpvoorwerp is terecht.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Mark ingesloten. Het motief is nog onduidelijk. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.