Jongeman en ex-vriendin aangehouden voor wederzijdse mishandeling

De twee verdachten M.A. (24) en S.S. (23) zijn op vrijdag 7 juni 2024 dor de politie van Corantijnpolder aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

M.A. deed op donderdag 6 juni 2024 aangifte van mishandeling tegen zijn ex-vriendin S.S., ter zake vernieling en mishandeling. Naar zeggen van de aangever deed S.S. zijn nieuwe adres aan de Ramadhar Rajaramweg te Nickerie aan, alwaar de jonge vrouw zijn auto met een eind hout heeft vernield. Ook heeft zijn ex-vriendin hem met het eind hout mishandeld en moet zijn nieuwe vriendin in haar gezicht hebben geklapt. Hierdoor raakten S.S. en M.A. in een worsteling met elkaar.

Zowel M.A. als S.S. werden ter zake wederzijdse mishandeling aangehouden en voorgeleid. Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.A. heengezonden, terwijl de verdachte S.S. hangende het onderzoek door de politie in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.