Jongeman die nacht bij dame wilde doorbrengen aangehouden

De politie van Lelydorp heeft de 32-jarige Maikel P. op vrijdag 3 juni aangehouden voor verduistering en bedreiging.

Een jonge dame deed kort te voren aangifte tegen hem. Volgens verklaring van de dame is Maikel haar op school komen opwachten om met haar de nacht door te brengen. Toen ze weigerde, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, ontnam haar onder bedering haar mobiele telefoon en stapte in een bus.  

De politie ondernam gelijk actie en zette de achtervolging in. Toen de verdachte doorhad dat de bus werd achtervolgd, sprong hij eruit. Het gelukte de politiemannen hem aan te houden en over te brengen naar het politiebureau.

Maikel verklaarde dat hij de dame vier maanden geleden heeft leren kennen. Zij wisselden hun telefoonnummers uit. Nadien vertrok hij naar het binnenland. Ze hadden dagelijks telefonisch contact. De dame stemde er telefonisch in toe dat Maikel bij terugkeer een dag bij haar mocht slapen. Hij zou tot drie keren toe geld voor haar hebben opgestuurd.

Bij terugkeer nam hij telefonisch contact op met de dame om zijn aanwezigheid in de stad te melden. Toen hij daags daarna belde, vertelde de dame hem dat het niet mogelijk was bij haar te slapen. Hij vertrouwde de zaak niet, zocht haar na school op en eiste zijn geld terug.

De gouddelver is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.