Jongeman bewusteloos aangetroffen voor winkelzaak

De politie van ressort Centrum kreeg op zondag 28 februari een melding van een winkelier dat een jongeman van creoolse komaf  bewusteloos voor zijn winkelzaak lag.

De politie deed gelijk de plek aan. Het betreft de winkel tegenover het politiebureau op de hoek van de Keizerstraat en het Kerkplein.

Volgens verklaring van de winkelier maakte hij omstreeks half tien zijn winkel open en trof  de jongeman bewusteloos aan voor zijn zaak. Uitwendig bekeken vertoont het lichaam van de jongeman geen letsels. Het vermoeden bestaat dat hij zich onwel moet hebben gevoeld en dat hij op een bepaald moment het bewustzijn verloor. De jongeman werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is op de afdeling Intensive Care ter verpleging opgenomen. Hij is niet aanspreekbaar.

Op de jongeman die heel netjes gekleed was, is niets aangetroffen waaruit zijn personalia achterhaald kan worden. Zijn geschatte leeftijd is 25 jaar en heeft korte vlechtjes. Hij was gekleed in een zwarte jeansbroek, een bruinzwarte trui met witte opschrift en had bruine sandalen aan zijn voeten. Hij is slank van postuur en heeft een geschatte lengte van 1.70 meter.

De politie roept hierbij familieleden of zij die denken deze jongeman te kennen of vermissen op zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de politie van het ressort Centrum op de telefoonnummers 471111 of  477777.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.