Jongeman aangehouden voor mishandeling

Een medewerkster van een overheidskantoor deed op maandag 4 januari bij de politie van Uitvlugt aangifte tegen haar collega Radenzo B. (24).

Volgens de aangeefster was Radenzo op die bewuste dag voor haar op kantoor. Toen zij binnenstapte, strekte  Radenzo zijn hand uit om haar een gelukkig Nieuwjaar toe te wensen.

Bij die gelegenheid liet de jongeman haar onverwachts op de vloer vallen. Hij drukte haar vervolgens met zijn knie tegen de vloer aan en bracht haar enkele klappen toe.

Radenzo werd door de politie opgeroepen. Hij meldde zich pas op dinsdag12 januari aan en vertelde zijn deel van het verhaal aan de politie.

Volgens zijn verklaring wordt hij door zijn vrouwelijke collega seksueel gemolesteerd. Vanaf Radenzo te werk is gesteld op het ministerie, kwam zij steeds op hem af en wreef met haar boezems tegen hem aan.

Radenzo heeft steeds aan die dame aangegeven niet geïnteresseerd te zijn in haar. Tijdens de jaarafsluiting vroeg de dame hem ook ten dans, maar weigerde hij dat ook. Het gevolg van het gedrag van die dame is namelijk dat Radenzo uit woede heeft gehandeld.

Hangende het onderzoek is Radenzo na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.