Jongedame met sparimakka gestoken

De politie van Uitvlugt kreeg in de vroege ochtend van donderdag 26 november de melding van een vechtpartij te Flamboyantpark aan de Lalarookhweg. Bij aankomst ter plekke trof de politie het slachtoffer Astaria W. (23) aan.

Volgens verklaring van het slachtoffer is ze door een dame Altagracia T. en een heer Revelino, I. (22) gestoken met een scherpvoorwerp. Het motief is vooralsnog niet bekend. Het gelukte de politie de verdachten kort daarna in de directe omgeving aan te houden.

De verdachten gaven aan het slachtoffer met de start van een rog (sparimakka) te hebben gestoken. Vermoedelijk is het voorwerp blijven vast zitten in het lichaam van het slachtoffer. Per ontboden ambulance werd zij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp, waar operatief ingrijpen noodzakelijk was.

Het slachtoffer is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Revelino en Altagracia  zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.