Jonge vrouw vermoedelijk de weg kwijt; familieleden worden opgeroepen

Op het politiebureau De Nieuwe Grond bevindt zich een jonge vrouw van indiaanse afkomst met een geschatte leeftijd van tussen de 30- en 35 jaar oud. Zij gaat gekleed in een vel gekleurde oranje/roze/witte jurk, heeft roze slippers aan en heeft een geschatte lengte van 1.60 meter.

De politie kreeg op vrijdagmiddag 4 oktober, omstreeks half, een telefonische melding dat een ongewenste gast zich nabij een winkel aan de Pankastraat bevond.

Bij aankomst op de locatie werd de jonge vrouw aangetroffen. Communicatie met de vrouw lukt niet, waardoor het vermoeden bestaat dat zij een hoor en spraak gebrek heeft. Er is niets op haar aangetroffen waaruit haar persoonsgegevens achterhaald kan worden. Daar zij de weg naar haar woning ook niet kon aanwijzen is zij overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond

Familieleden of zij die denken deze jonge vrouw te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het voormeld bureau op het telefoonnummer 580677, het Command Center op het nummer 115 of de gratis tip lijn 176.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.