Jonge vrouw seksueel misbruikt door vriend

De politie heeft op dinsdag 9 mei 2023 de verdachte B.M. (37). aangehouden ter zake seksueel misbruik van zijn 25-jarige vriendin S.M.

De jonge vrouw deed op donderdag 4 mei 2023 het politiebureau aan en hield de politie voor dat zij op die bewuste dag tegen haar wil misbruikt is geworden door haar vriend. Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de twee elkaar twee maanden terug hebben leren kennen en dat zij dagelijks telefonisch contact hadden. Op een bepaald moment besloten vriend en vriendin op 4 mei 2023 naar een pension in het ressort Livorno te gaan. Daar aangekomen veranderde de jonge vrouw plotseling van gedachte en stelde haar vriend voor, om weer weg te gaan. B.M. kon zich niet terugvinden in het besluit van zijn vriendin, nam haar in een greep waarna hij S.M. seksueel heeft misbruikt. Na zijn daad zette hij het slachtoffer langs de weg in het ressort Latour af, waarna hij zijn weg vervolgde. De jonge vrouw deed direct aangifte op het politiebureau Latour tegen hem.

De verdachte werd op 9 mei 2023 door de politie ontboden en werd bij aanmelding op het station, direct aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is B.M. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.