jonge vrouw ingesloten in verband met twee inbraken

De 28-jarige vrouw Y.S. is op donderdag 01 april door de politie van het bureau Uitvlugt opgespoord en aangehouden op haar woonadres te Uitvlugt.
Twee benadeelden deden op donderdag 29 maart aangifte op het politiebureau ter zake gekwalificeerde diefstal. Uit de woning van M.D. zijn onder andere een 42 inch televisietoestel en twee laptops weggenomen. Uit het huis van de tweede benadeelde M.S. zijn twee horloges, sieraden en parfums weggenomen.
De politie startte met een onderzoek waarbij uit camerabeelden bleek dat een bepaalde personenauto gebruikt was bij beide inbraken. Door middel van het kentekennummer kwam de politie erachter dat Y.S. de auto had gehuurd bij een auto verhuurbedrijf. Volgens verklaring van Y.S. heeft zij het voertuig op haar naam gehuurd voor een vriendin van haar. Y.S. verklaarde vervolgens dat slechts een roepnaam van die vriendin haar bekend is en dat zij niet weet waar haar vriendin woonachtig is.
In het belang van het onderzoek is Y.S. na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Het voertuig dat zij op haar naam heeft gehuurd is hangende het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.