Jonge vrouw in haar slaapkamer verkracht; verdachte opgesloten

De 31-jarige Arthur V. die ervan verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik, is kort na zijn daad aangehouden.

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op maandag 7 maart omstreeks 6.30 uur een melding van inbraak op een adres binnen het werkressort. Daar aangekomen bleek het bij een ingesteld onderzoek niet te gaan om een inbraak, maar een geval van seksueel misbruik.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het 37-jarige slachtoffer I.P. in diepe rust was, toen zij in het donker plotseling aan haar nek werd vast gegrepen. Hierdoor lukte het de verdachte haar seksueel te misbruiken. Het slachtoffer riep op een gegeven moment om hulp. Haar zus die eveneens in een ander vertrek op hetzelfde complex woont, hoorde haar hulp geroep en belde op het mobielnummer van I.P. Bij die gelegenheid ging het licht van I.P. haar mobiele telefoon aan, waardoor zij aan de hand van de tatoeages die zij zag aan de armen van de verdachte direct wist dat het om een familielid ging.

Toen Arthur dat opmerkte, gooide hij een deken op het slachtoffer en koos het hazenpad. De verdachte werd op aanwijzing van het slachtoffer I.P aangehouden, waarna hij na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

Vermeld dient te worden dat deze verdachte op 4 januari 2019 reeds voor een soort gelijk geval in verzekering was gesteld en geen lering hieruit heeft getrokken.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.