Jonge vrouw gedrogeerd; twee verdachten in verzekering gesteld

De 25-jarige I.S. meer bekend als “Dogla ” en 27-jarige G.I zijn op maandag 05 april aangehouden na aanmelding op het politiebureau Geyersvlijt.
Een 21-jarige vrouw deed op dinsdag 30 maart aangifte op het politiebureau Geyervlijt tegen I.S. en G.I. Het slachtoffer heeft verklaart dat zij en I.S. een liefdes relatie heeft. Dat I.S. haar op een woonadres te Tourtonne vier bracht alwaar hij haar iets te drinken aanbood. Dat zij op dat moment niet wist dat hij de drugs bekend als” sukru” in haar drank had gezet. Dat zij onder invloed van de drug beneveld raakte waarna I.S. haar seksueel misbruikt heeft. Daarna gaf I.S. zijn vriend G.I. de gelegenheid om haar ook seksueel te misbruiken.
De verdachte I.S. geeft toe dat hij het slachtoffer gedrogeerd en seksueel misbruikt heeft. Verder dat hij zijn vriend G.I. erbij heeft gehaald die de jonge vrouw ook seksueel misbruikt heeft. G.I ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Het tweetal is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.