Jonge man tijdens verkeerscontrole aangehouden met vals rijbewijs; kompanen vallen ook door de mand

De 24-jarige autobestuurder Chesron P. is tijdens een verkeerscontrole van de politie op zondag 23 juni aangehouden, nadat vast kwam te staan dat hij met een vals Surinaams rijbewijs deel nam aan het verkeer. Voor het verdere onderzoek werd Chesron P. en het vals rijbewijs overgedragen aan de collega’s van de afdeling Fraude van de politie. Hangende het onderzoek is Chesron in verzekering gesteld.

Tot nu toe heeft het onderzoek van de afdeling Fraude twee kompanen van Chesron zichtbaar gemaakt die zijn aangehouden en in verzekering zijn gesteld. De mede verdachten zijn de 21-jarige Ogelvi, K. en de 24-jarige Xavier, E.

Bij Ogelvi is ook een vals rijbewijs op zijn naam aangetroffen en in beslag genomen. Bij een onderzoek in de woning van  Xavier zijn een printer, een laptop, een aantal blanco pvc kaarten en een aantal valse rijbewijzen aantroffen.

Xavier heeft verklaard dat hij valse rijbewijzen vervaardigt die hij voor  bedragen tussen de Srd 1.000 en Srd 2.000 verkoopt  aan zij die dat willen. Xavier, Chesron en Ogelvi zijn opgesloten ter zake valsheid in geschrifte. Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen en opsluitingen zullen volgen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.